Skip to content

Fair Play-vinnarane 2023

60045811_10157144055718340_4716479797360852992_n

Fairplay vinnarane for 2023

I forbindelse med årsfest for aldersbestemte lag søndag 29.01.2024 blei det utdelt heder og ære til spelarar og frivillige.

 
Årets FairPlay spelar for J 13/14 
 
Malene Steindal Sandvik
Malene blir av medspelarane omtala som snill, lojal og alltid positiv. Flink fotballspelar som gir alt. 
 
Årets FairPlay spelar for J 15/17 
 
Tuva Fjell Osland
Tuva blir av medspelarane omtala som positiv, ho gir beskjed, ho har innsats, respekt for andre og ho sprer mykje glede. 
 
Fairplayprisen for frivillighet og engasjament
 
Begrunnelse fra styret: 
 
Dette er ein person som alltid er på tilbud sida. Spør du om nokke er de sjeldent nei, til tross for ein som stort sett har mange jern i ilden. Han har alltid tida vist det gjelder fotball i Eikefjord. Denne karen har bidratt i fotballen i veldig mange år, og han har også hatt ei jente som spelar fotball på Eikefjord. Han har som foreldre verkeleg bidratt som nettopp foreldre. Han har stilt opp som sjåfør utallige ganger, han er på treninger, kampar både borte og heime og ikkje minst har han gjort det mogleg for at jentene kunne reise til Norway Cup med sine utallige loddsalg og framskaffa premiar i forbindelse med tidenes basar i Eikefjorden. Veldig fortjent at årets FairPlay pris for frivillighet og engasjament går til Steinar Svardal 
 
 
Eikefjord fotball gratulerer vinnarane med dei velfortjente prisane.