Skip to content

Bauge tok ein Beckham, då A-laget vann 4-0 i Høyanger

A-laget vann 4-0 i Høyanger tysdag. Trass i dårleg spel, og eit Håvard Mjølkeråen-hattrick, var Christian Bauge si scoring frå midtbana den store snakkisen etter kampen.

-Tre poeng på ein dårleg dag

Sjølv om dei oransje vant overlegent og kontrollert, var Eikefjordtrenar Håvard Rekdal Mjølkeråen skuffa over lagets prestasjon. – Vi leverer langt under kva eg forventa av gutane. Men viktigast av alt er innsatsen veldig god, og vi får med oss tre poeng på ein dårleg dag. Mjølkeråen legg til at det var bra å holde nullen og at samtlege fekk speletid. 

1-0 etter ein dårleg start

Eikefjord opna kampen dårleg. Fleire dårlege involveringar, og det var mykje som ikkje stemte. Etter drøye 15 minutter kjem Torbjørn Endestad rundt på høgrekanten, og får slått eit under middels innlegg inn mot Håvard Mjølkeråen. Ballen var langt i frå ferdigscora, men Håvard fekk satt hovudet sitt på ballen, og stanga den i mål. 1-0 til dei oransje. 

Mjølkeråen legg på til 2-0

Spelet blei til tider litt betre, og nemnte Endestad kom på ny rundt på kanten etter 20 minutt spelt. Innlegget var betre denne gongen, og Skjalg Lyngstad fekk kontroll på ballen. Han fekk ikkje avslutta, men etter litt klabb og babb endar ballen opp hos trenar Mjølkeråen, som med venstrefoten set ballen kontrollert i lengste hjørnet. 2-0, noko som også er resultatet halvvegs. 

Hattrick-hero

Andre omgang er prega av mange dårlege involveringar også, og 2-0 står seg heilt til Mjølkeråen får drømmetreff frå 20 meter. 85 minutt spelt og Håvard klinkar ballen i lengste hjørnet. 

 

Bauge sitt første Eikefjordmål

Då Christian Bauge blei bytta inn i det 70. speleminutt hadde han aldri scort for Eikefjorden før. Guten frå Furuhaugane har vore tre veker på treningsleir i Latvia, noko han verkeleg berer frukter av no. Ei lang klarering frå ein Høyangspelar tek Bauge kontrollert ned, og klinkar til. Ballen går i ei perfekt boge over Høyangkeeperen. Dette var eit kjekt øyeblikk både for Christian og dei andre på laget, som feira saman med den skjeggete juvelen. 

Eikefjord stilte med følgande lag:

Marcus Tonheim – Torbjørn Endestad, Andre Reksten, Erling Austreim(C), Espen Øren – Øyvind Sørbø, Lars Hermann Terøy, Skjalg Lyngstad, Gaute Vassbotten – Håvard Mjølkeråen, Jakob Guddal Hanssen

Benken: Christian Bauge, Petter Langeland, Kent Marius Solheim, Robert Buarøy

Kampfakta:

Høyang – Eikefjord 0-4 (0-2)

0-1 Håvard Mjølkeråen (Torbjørn Endestad)

0-2 Håvard Mjølkeråen(Jakob Guddal Hansen)

0-3 Håvard Mjølkeråen

0-4 Christian Bauge

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin