Skip to content

Handballsesong 2022/23

J12

Rett før påske var det spelt dei siste kamper i sesongen for handballgruppe. Vi ser en god framgang i ferdigheter og utviklinger i alle gruppene.

På J/G9 lagene var det målet for å finne oss til rette med nye spilleformen på større bane. Vi har jobbe mykje med bevegelse, finne rette plass på bane og skutt. Jenter og gutter klarte det bedre og bedre gjennom sesongen og leverte gode og spennende kamper.

På J10/11 lagene var det en liten opp og ned gjennom sesongen. Jenter begynte sesongen sterk og lander i en liten mentalt utfordring før jul. Etter jul løfter dei seg igjen for å komme tilbake. Vi har jobbe med bevegelse og konsentrasjon som var ofte grunn for knappe tap. Men uansett om det var seier eller tap hadde jenter mykje glede på og utenfor bane. Moralen var topp gjennom heile sesongen med gode og spennende kamper.

G11/12 hadde en god start i sesongen etter en god del påfyll med nye spillere. Lagene vi spelte mot var fra heile Sogn og Fjordane og en del var ukjent for oss. Gutter leverte gode og spennende kamper gjennom sesongen, men av og til holder konsentrasjon ikkje helt til slutt for å gå med seier av banen. Laget har funnet seg meir og meir i sesongen med god sammenspel og glede på bana. Med 7 seier, 2 uavgjort og 4 tap er vi som trenere god fornøyd med. Sander Barstad Sandvik scorte mest for laget tett følgt av Alf Erik Knapstad med kvert sine 57 og 52 mål.

J12 laget hadde store forventninger til nye sesongen. Vi startet godt i sesong, men i 2. seriekampen var det en liten tilbakeslag med en ettmålstap mot Florø. Jenter har jobber hardt i treninger med pasningsspill, rette løpeveier, vingspill osv for å bli bedre og bedre. Resultatet viste seg i dei følgende kamper med god og hurtig håndball gjennom resten av sesongen. Laget leverte ei fantastisk sesong med 10 seier, 1 uavgjort og 1 tap. Liv Schaarschmidt scorte mest for laget med over 130!!! mål i sesongen og er Eikefjords toppscorer.

Alt i ett er handballgruppe svært fornøyd med presentasjon og innsatsen av lagene vi har. Eg håper at alle fortsetter med neste sesong for å stige utviklingstrapp høgere opp. 

Med sportslig helsing 

Marco Schaarschmidt

Leier handballgruppe