Skip to content

Knalltid på motbakkeløp for Håvard Tonheim

Havard-Tonheim

14.august i år vart Noregs lengste og eit av dei mest populære motbakkeløpa arrangert for 8.gong. Her stilte spreke Håvard Tonheim opp og representerte Eikefjord IL. Med ei råsterk løpstid på 1 time og 28 min, berre 15 min etter fyrstemann vart han nummer 27 i mål. Tidlegare i år deltok også Håvard på Ulriken Opp og kom i mål på ein superflott 8.plass, berre 3.38 min bak fyrstemann. Vi gratulerer med flotte resultat!

Dette er verkeleg kjekt og inspirerande, det er heilt klart at motbakkeløp er skapt for Eikefjordingar. Ta utfordringa framover og meld deg på løp som kan passe deg. Sjølv om løpa her i Eikefjord er avlyst for i år så er det mogelegheiter i nærleiken, sjekk ut på nettsida http://terminlista.kondis.no .

Neste år tenkjer vi det er mange som står klare til start på bl.a. Hovlandstøylen Opp. Me gledar oss!