Skip to content

Ny runde med Trimpoeng!

Utsikt mot vest

Eikefjord idrettslag har den glede å meddele at vi startar opp igjen med Trimpoeng, fjorårets suksess og snakkis. Allereie fyrstkomande fredag, 26. mars er det berre å komme seg i turskoa, enten om ein vil konkurrere med naboen, familien, kollegaen eller med seg sjølv. Om ein ikkje er bitt av konkurranseinstinkt gir Trimpoeng-appen motivasjon til å oppsøkje mange flotte turmål. Fram til 26. juni held vi konkurransen i gang. Mange av turmåla frå i fjor er med i år også, og nokre er byta ut med nye. -Det er kjekt å kunne tilby koronasikker aktivitet i og håpar mange hiv seg med. 

Deltakeravgift i år er 50,- for barn/ungdom under 18 år som er medlemmar, 100,- for vaksne medlemmar og 200,- for ikkje-medlemmar. Det vil bli premiering.   

Du lastar ned appen og registrerer deg som brukar. Informasjon om dette finn du på vår Trimpoengnettsidehttp://www.trimpoeng.no/i/eikefjord/ . Sida blir oppdatert med oversikt og informasjon om turane innan torsdag 25.03. 

Du samler trimpoeng når når du kjem til dei ulike turmåla som har frå 3 til 12 poeng etter kor tilgjengelege dei er. Du registrer deg når du er innanfor radiusen til den elektroniske posten. Den har ei rekkevidde på mellom 5 til 75 meter og du får registrert poeng knytt til posten. Du kan maks registrere deg ein gong per 8 timar per post. For dei sprekaste kan ein legge inn søndagturen slik at du når fleire poster på same tur.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin