Skip to content

Eikefjord Fotball er henrykte over å bekrefte at Erlend Hove er klar for klubben. Hove som tidlegare har spelt for klubbar som Florø Fotball og Sotra FK er speleklar til Eikefjord sin kamp mot Hyllestad tysdag.

-Kunne ikkje seie nei

Tysdags formiddag blei Florø Fotball og Eikefjord Fotball einige om overgangssum for Hove. Dei personlege betingelsane blei inngått allereie laurdagskveld i eit møte mellom Eikefjordtrenar Håvard Mjølkeråen og Hove`s agent, Håkon Furelid. Hove sjølv legg ikkje skjul på at dette er ein draum som no endeleg går i oppfyllelse. -Tilbodet var for godt til å seie nei! Eg må berre få takke agenten min, Håkon Furelid for muligheten til å signere for denne tradisjonsrike klubben, seier Hove. Vidare legg han vekt på moglegheiten til å spele på Eikefjord Idrettspark som ein viktig faktor for at han no skal ikle seg den oransje drakta. -Atmosfæren i Kvalvikdalen er noko heilt spesielt. Det får ikkje du opplevd nokon andre plassar, seier Hove. 

Mjølkeråen i ekstase

Eikefjord sin spelande trenar Håvard Mjølkeråen er også i ekstase over overgangen. – Det er fantastisk å få ein spelar av Erlend sitt kaliber til Eikefjorden. Dette gjer at både den eldre garde og dei yngre får noko å strekke seg etter. Han vil passe godt inn i gruppa, slår Mjølkeråen fast. 

Draktnummer 10

Erlend Hove vil spele med draktnummer 10 på ryggen. Eit nummer som har vore freda i Eikefjord Fotball sidan nemnte Håkon Furelid la opp. Håkon Furelid seier i ein kommentar at han er glad for at det legendariske draktnummeret no blir i bruk igjen på Eikefjord Idrettspark. -Det betyr mykje for meg at det er nettopp Erlend som skal bruke dette nummeret, eg er veldig glad på hans vegne, seier Furelid rørt.  

Eikefjord Fotball ynskjer Erlend hjarteleg velkommen til klubben!  

Foto: Andreas Hopen/ Firdaposten