Skip to content

Eikefjord Cup 2019

webfotball1

Til helga brakar det laust på Eikefjord Idrettspark igjen, då årets utgåve av Eikefjord Cup går av stabelen. Cupen som for første gong blei arrangert i 1983, er blitt ein fast tradisjon i palmehelga, og årets turnering er nr 37 i rekkja. Seks lag skal i løpet av helga kjempe om det gjeve trofeet.

Arrangør og heimelaget Eikefjord er regjerande mester, etter at dei i fjorårets turnering slo Tempo FK 1-0 i finalen. Erling Austreim blei kåra til turneringas beste spelar den gongen, men valte etter utdelinga å gi pokalen vidare til keeper Marcus Tonheim. Tonheim blei nemleg den store helten i finalen, etter at han redda Benjamin Eggens forsøk frå ellevemeteren midtvegs i 2. omgang. 

I årets turnering deltek Eikefjord, Jølster, Tempo, Florø 3, Førde 3 og Hyen. Gruppespelskampane blir som vanleg spelt på laurdagen, medan finalen, bronsefinalen og kampen om 5. plassen blir spelt søndag. 

Lørdag: 

10.00 Førde 3 – Florø 3

11.15 Eikefjord – Jølster

12. 30 Hyen – Førde 3

13.45 Jølster – Tempo

15.00 Florø 3 – Hyen

16.15 Eikefjord – Tempo

Søndag:

11.00 Kamp om 5. plass

13.00 Bronsefinale

15.00 Finale 

 

Oppdateringar frå kampane vil kome fortløpande på Eikefjord Fotball si facebookside.

Vi i Eikefjord Fotball vil ynskje spelarar, trenarar, dommarar og tilskodarar vel møtt til ei helg fylt med mykje god fotball på Eikefjord Idrettspark!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin